Cistelles verdura i fruita ecològica de la finca Es Vinyol, Manacor

Cistelles verdura i fruita ecològica de la finca Es Vinyol, Manacor

lunes, 18 de abril de 2011

Cocarrois d'espelta

Per la pasta:
1 tassó d´oli de girasol (uns 200 ml.).
Mateixa mesura d´aigua.
1 ou
La farina d'espelta que es begui.

Farcit:
2 manats de bledes
1 manat de sofrits
1 o 1/2 colflori.
panses (opcional)

sal
pebre bó
pebre bord (vàrem utilitzar de "tap de cortí")
Oli d'oliva

Tallar les bledes a juliana i posar-les uns 15 minuts amb un poc de sal perque amollin l'aigua.
Mentres anar tallant petitet la resta de les verdures.
Preparau la massa, ens ha de quedar sequeta, que es pugui treballar.

Després mesclar les verdures (les bledes s´han d´estrenyer perque deixin l´aigua), i alinyau amb sal, pebre bó, pebre bord i oli, tastau-ho.

I posau vos en feina, fent el que se pugui, el que importa es que surtin bons.

El forn ho varem posar en ventilador a 180º. Si posau damunt i avall crec que 190º-200º, segons el forn.

1 comentario:

  1. Varen ser boníssssims, Pilar! Alguns un tant "abstractes" però molt bons.
    Gràcies per compartir la recepta!

    ResponderEliminar